به گزارش مشرق به نقل از رسا در رشت، حجت الاسلام مهدي طائب، استاد حوزه و دانشگاه، شب شنبه در ياواره شهداي کربلاي پنج گيلان، در مهديه رشت، با اشاره به آيات قرآن در توضيح نوع تعبير خداوند از زنده بودن شهدا اظهار داشت: زنده بودن شهدا به علت تاثير گذاري روح مطهر شهدا در هدايت جامعه و انسان ها است.
اين استاد حوزه و دانشگاه، رزق الهي را مهم ترين ابزار شهيد براي ارتباط با دنياي مادي و منشأ اثرگزاري شهدا دانست و گفت: شهدا رزق ويژه اي براي ارتباط و اثر گزاري دارند که با ابزار مادي و جسماني انساني قابل درک و فهم نيست.
حجت الاسلام طائب اضافه کرد: تفاوت زنده بودن شهدا و انسان ها در باز بودن پرونده شهدا به حسنات و بسته شدن پرونده انسان ها، پس از مرگ است.
وي در ادامه، جريان فتنه را در تضاد با آرمان هاي شهدا و در خدمت غرب خواند و خاطرنشان کرد: حمايت رسانه ها دولت هاي غربي از جريان فتنه بيانگر در خدمت غرب بودن سران فتنه است.
اين استاد حوزه و دانشگاه، با بيان اين که در جريان فتنه مردم به وظيفه خود عمل کردند، گفت: آنچه موج فتنه و حملات رسانه اي غرب را خنثي کرد، برکت شهدا و روحيه شهادت طلبي ملت ايران بود.
وي با اشاره به تعبير هشت ماه فتنه به هشت سال دفاع مقدس از سوي مقام معظم رهبري، اظهار داشت: در جريان فتنه دشمن تواني بيش از آنچه که در جنگ تحميلي عليه ايران و انقلاب به کار بسته بود، هزينه کرد.
حجت الاسلام طائب با اشاره به بصيرت خودجوش مردم در برخورد با جريان فتنه افزود: اطلاعات ارائه شده به مردم پس از جريان فتنه بود و هيچ اطلاعاتي از ماهيت اين جريان در طول بروز فتنه به مردم ايران داده نشد.
وي تاکيد کرد: مردم ايران به برکت شهدا بصير هستند و خود با فتنه و فتنه گران برخورد مي کنند.
اين استاد حوزه و دانشگاه، خود بزرگ بيني و خود برتربيني را بزرگترين اشتباه سران فتنه دانست و گفت: سران فتنه خود را از جنس مردم نمي دانند و در شناخت مردم دچار اشتباه شدند.
وي در خصوص فتنه هاي آينده نيز هشدار داد و گفت: فتنه آينده، جهاني است و فتنه 88 ملت ما را براي ايفاي نقش در فتنه جهاني واکيسنه کرد.
حجت الاسلام طائب، گزينه نظامي عليه ايران و انقلاب را منتفي توصيف و اظهار داشت: راهکاري که غرب به صورت نااميدانه در ايران دنبال مي کند، کاهش حياي عمومي است.
اين استاد حوزه و دانشگاه، با بيان اين که تذکر و گسترش امر به معروف در افزايش حياي عمومي و شکست نقشه هاي غرب در اين زمينه موثر است، ادامه داد: اگر حيا در جامعه از بين برود، دين با چالش جدي روبرو مي شود.